RentReview, dé onafhankelijk huisvestingsadviseur voor zakelijke huurders.

Deze onrustige tijd met Corona vraagt om een flinke aanpassing van ons allen. Zowel in de privé sfeer als in onze werkomgeving. En op dit laatste vlak kan RentReview met u meedenken. Wij hebben de afgelopen tijd bedrijven geholpen met zaken als flexibilisering van de huidige huurovereenkomst, het verminderen van het gehuurde kantoorvolume en het zoeken naar een onderhuurder voor ruimte die niet meer gebruikt wordt. Maar ook het onderhandelen met uw verhuurder over aanpassingen in de huurovereenkomst en het meedenken en adviseren als het gaat om het opnieuw inrichten van de werkvloer.
 Speelt een van deze zaken op dit moment, dan helpen wij u graag!
Wie zijn wij?
RentReview matcht al 10 jaar organisaties én gebouwen voor huurders en eigenaar-gebruikers van zakelijk vastgoed. We adviseren op een creatieve, persoonlijke en deskundige manier over bedrijfshuisvesting. Het belang van onze opdrachtgevers staat daarbij altijd voorop. En omdat we 100% onafhankelijk opereren kan er dus nooit sprake zijn van belangen-verstrengeling. Als u RentReview inschakelt bespaart u budget en tijd en heeft u uw huisvestingsadviseur tijdelijk in huis. RentReview is dé adviseur voor uw vastgoed/huisvestingsvraag.

Wat doen we zoal?
We helpen u bij uw huisvestingsstrategie (ontwikkeling en realisatie), de zoektocht naar het voor u perfecte kantoorgebouw, de onderhandelingen over uw huur- en koopovereenkomst, de heronderhandeling van uw huidige huurovereenkomst en met een servicekostenanalyse. Maar bijvoorbeeld ook bij de ontwikkeling van een nieuw werkplekconcept en het projectmanagement voor de realisatie van uw nieuwe interieur. En zo nog veel meer!
RentReview Interim
Kwaliteit, continuïteit, efficiency en flexibiliteit, dat is waar het allemaal om draait. En daar heb je de inzet van goede mensen voor nodig. Bijvoorbeeld bij tijdelijke over- of onderbelasting, de opstart van een specifiek project, een zwanger- of ouderschapsverlof of het opvullen van het gat dat ontstaat tussen het weggaan van een vaste kracht en het starten van een nieuwe kracht.

Om aan die vraag te kunnen voldoen én onze jarenlange ervaring in de wereld van zakelijke huisvesting en bemiddeling van tijdelijke functies, zijn wij recent gestart met onze nieuwe dienst RentReview Interim.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een tijdelijke manager vastgoed, huisvestingsadviseur, verhuismanager, workplace consultant of adviseur strategische huisvesting, dan helpen wij u graag! 
Opdrachtgevers zijn o.a. Travix, VZVZ, Paragon, NVAO, Sanquin, KNCV, Gilson, Nictiz en Jobsrepublic.
Mariëtte van der Hoeven mariette@rentreview.nl  06-41824694
Monique van der Ende monique@rentreview.nl  06-53732430

Gerelateerde blog