|

Corona Proof Kantoor.

Wij zorgen ervoor dat social distancing mogelijk wordt en bieden hiertoe een compleet, coronaproof kantoorconcept!

Hoe kunnen u en uw medewerkers weer veilig naar kantoor?

Onze maatschappij is zich aan het voorbereiden op leven en werken in een anderhalve meter economie. Het is essentieel een doordacht plan te hebben, want hoe zorg je als organisatie voor een gezonde en veilige omgeving? We zijn dagelijks bezig met het creëren van werkomgevingen. Door de capaciteit en layout te optimaliseren maken wij van een bestaande kantoorindeling een ‘nieuwe’ veilige werkomgeving. Zonder al te grote ingrepen. Wij zorgen er voor dat social distancing mogelijk wordt en bieden hiertoe een compleet, coronaproof kantoorconcept.

Hoe pakken we het aan?

Middels een video- of conference call bespreken wij de huidige situatie en inventariseren wij de exacte vraag. We beoordelen de werkomgeving aan de hand van de plattegrond en na een (eventuele) bezichtiging op locatie. Wij maken een scan van uw kantoor en beoordelen per onderdeel hoe de bestaande ruimte zo optimaal mogelijk ingezet en eventueel verbeterd kan worden. Vervolgens stellen we op hoofdonderdelen een plan van aanpak op en bepalen de exacte maatregelen en werkzaamheden. In overleg maken we een planning en zorgen wij voor een efficiënte uitvoering. Benieuwd wat wij voor uw werkomgeving kunnen doen? Bel even naar 088-2050020 of mail naar mariette@rentreview.nl.

Case 1,5 meter van Your Need Organized

RentReview werkt samen met Your Need Organized om onze opdrachtgevers te helpen met het aanpakken van de interne processen zodat u na de Corona crisis niet in de problemen komt.

Contracten
We hebben momenteel allemaal met Corona te maken en met dezelfde problematiek. Onze medewerkers werken thuis maar voor bepaalde toeleveranciers is het een serieus probleem. Deze mensen kunnen niet thuis werken, het zijn dienstverleners. Dit is de tijd om opnieuw te onderhandelen en in alle redelijkheid het gesprek met elkaar aan te gaan.

Opstart
Hoe starten we straks de panden weer op? Veel leveranciers hebben een aantal dagen nodig hiervoor. Denk aan de cateraar die bestellingen moet plaatsen en de keuken eerst goed moet schoonmaken. Een plan hiervoor is verstandig.

Hulp nodig?
Bij Your Need Organized zijn de facility professionals dol op onverwachte situaties. Ze helpen u graag met het aanpakken van uw interne processen zodat u straks ongestoord aan de slag kan gaan. Benieuwd naar wat Your Need Organized voor u kan betekenen? Bel even naar 06-46160230 of mail naar info@yourneedorganized.com.

Vergelijkbare berichten