Dé zakelijke huisvestingsadviseur

De zoektocht naar de perfecte zakelijke huisvesting vraagt om een aanpak waarbij de klant en RentReview gezamenlijk optrekken. Zo garanderen we dat de wensen en eisen vanuit expertise en ervaring worden behartigd.

Waar staan we voor?

RentReview wat doet RentReview precies

Het belang van onze opdrachtgevers staat voorop, dat is het uitgangspunt van ons werk. RentReview adviseert alleen huurders en /of eigenaar-gebruikers van kantoor- en bedrijfsruimte. Van belangenverstrengeling is dus nooit sprake. We regelen uw huisvesting van A tot Z; van strategie tot de inrichting van uw nieuwe kantoor. Als onafhankelijk bedrijfsmakelaar adviseert RentReview op een creatieve, persoonlijke en deskundige manier over uw bedrijfshuisvesting. We streven naar de totstandkoming van de beste commerciële en contractuele voorwaarden. RentReview zet haar netwerk, kennis en kunde in om uw belangen optimaal te behartigen. Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw vastgoed.

Wie zijn wij?

Huurovereenkomst en huurprijs checken

Huurt u een pand voor uw bedrijf? Betaalt u wel marktconforme huur? Laat RentReview vrijblijvend een besparingsanalyse voor u opstellen.

Onze opdrachtgevers

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met RentReview. Niet alleen als het gaat om de uitvoering en de uitkomst van de heronderhandelingen. Ook in de communicatie en het natraject zijn ze echt van toegevoegde waarde gebleken. Bij een volgende gelegenheid doen we dus graag weer een beroep op de expertise van RentReview”.             

Barry Kokkelkoren (manager Sales bij Ticketmaster Nederland)

Interesse?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

    Contact

    Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla