RentReview geeft huisvestingsadvies aan huurders van zakelijk vastgoed, dit doen wij op een creatieve, persoonlijke en deskundige manier.

Als u bij uw zoektocht naar het huren van een kantoor ons inschakelt bespaart u budget én tijd en heeft u uw huisvestingsadviseur tijdelijk in huis. De lijnen zijn kort en u heeft één aanspreekpunt. Bij ons geen dikke rapporten maar duidelijke doelstellingen en een persoonlijke aanpak. Wij zijn 100% onafhankelijk daar wij alleen voor huurders werken. Wij hebben maar één belang en dat is uw belang. 

Aankoop vastgoed

Voor de aankoop van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte volgen we hetzelfde gestructureerde proces als bij het aanhuren van bedrijfsruimte. RentReview onderzoekt alle relevante gegevens die essentieel zijn bij het aangaan van belangrijke financiële verplichtingen. Wij verzamelen en analyseren alle informatie op juridisch, fiscaal en technisch gebied en begeleiden u door het gehele proces, van technische due dilligence, taxatie tot onderhandelingen en oplevering. 

Afstoten van vastgoed

Onze jarenlange ervaring als huisvestingsadviseur en bedrijfsmakelaar en het werken voor huurders heeft ons waardevol inzicht gegeven in het afstoof bedrijfsruimte.  Als u ruimte over heeft, niet meer gebruikt of een kantoor niet meer wenst te huren ontwerpen wij afhankelijk van de specifieke situatie, een op maat gemaakte afstootstrategie. Dit kan betekenen dat wij zelf de onderhandelingen voeren of dat wij makelaars selecteren en contracteren voor bijvoorbeeld onderverhuur. Bij deze laatste zullen wij altijd zelf de regie in handen houden. 

Analyse kantorenportefeuille 

Huurders van meerdere kantoren kunnen wij overzicht en inzicht bieden in hun gehele vastgoedportefeuille, zowel huur als eigendom. Mogelijke besparingen in huurprijs en contractuele verbeteringen worden inzichtelijk gemaakt. Wij houden van duidelijke adviezen waarbij we luisteren naar uw uitdagingen en vragen en waarbij we gebruik maken van ons inzicht in de vastgoedmarkt. 

Sale en Leaseback

Als uw bedrijf het gebouw zelf in eigendom heeft, kan een sale en leaseback van het gebouw een manier zijn om kapitaal vrij te maken en om dit bijvoorbeeld te gebruiken om het werkkapitaal te vergroten. Bij sale en leaseback verkoopt u het eigendom en huurt u tegelijkertijd het pand van degene die het van u koopt. Op deze wijze kan u de waarde van uw vastgoed verzilveren en als huurder heeft u andere verantwoordelijkheden die wellicht beter aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

(Her)Onderhandelingen huurcontracten

Voor veel huurders is (her)onderhandelen van hun huurcontract geen dagelijkse kost, voor verhuurders daarentegen ‘daily business’. Als u ons inschakelt bespaart u budget én tijd en heeft u uw huisvestingsadviseur tijdelijk in huis. Om te onderhandelen hoeft u niet te wachten tot het einde van uw huurcontract, ook ruim voordat uw contract expireert zijn er diverse mogelijkheden om verbeteringen te realiseren zoals een lagere huurprijs of betere voorwaarden. RentReview vertelt u hier graag meer over. 

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met RentReview. Niet alleen als het gaat om de uitvoering en de uitkomst van de heronderhandelingen. Ook in de communicatie en het natraject zijn ze echt van toegevoegde waarde gebleken. Bij een volgende gelegenheid doen we dus graag weer een beroep op de expertise van RentReview”.             

Barry Kokkelkoren (manager Sales bij Ticketmaster Nederland)

Contact

Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla