Samen meer dan 35 jaar ervaring.

De meer dan 15 jaar ervaring van Mariëtte in de wereld van zakelijke (her)huisvesting en de meer dan 20 jaar ervaring van Monique in de bemiddeling van tijdelijke functies, gecombineerd met de steeds terugkerende vraag aan Mariëtte ‘wil jij niet tijdelijk bij ons komen werken’, hebben ons doen besluiten RentReview Interim op te richten.

Wat doen we?

Het uitstekend matchen van opdrachtgever en specialist voor tijdelijke functies. Hoe doen we dit? We onderhouden intensief persoonlijk contact en we spelen een actieve rol in de relatie tussen onze interimmers en onze opdrachtgevers. En dat doen we voor tijdelijke functies zoals bijvoorbeeld manager vastgoed, huisvestingsadviseur, projectmanager verhuizing, workspace-consultant, adviseur hybride werken en adviseur strategische huisvesting

Wanneer een interimmer?

Kwaliteit, continuïteit, efficiency en flexibiliteit, dat is waar het allemaal om draait. En daar heb je de inzet van goede mensen  voor nodig. Bijvoorbeeld bij tijdelijke over- of onderbelasting, de opstart van een specifiek project, een zwanger- of ouderschapsverlof of het opvullen van het gat dat ontstaat tussen het weggaan van een vaste kracht en het starten van een nieuwe kracht.

Waarom RentReview Interim?

Wij staan voor professionele, persoonlijke en vooral tijdbesparende dienstverlening. We gaan altijd voor de beste match en werken op een integere en transparante wijze. En we gaan altijd voor de lange termijn relatie; u kunt er dan ook op vertrouwen dat we alleen geschikte kandidaten aan u voorstellen. Bovendien bespaart u zich de gebruikelijke administratieve rompslomp en profiteert u van transparante afspraken ten aanzien van contracten, afhandeling en tarieven.

Onze werkwijze

In een eerste gesprek vragen wij meer dan alleen wat de werkzaamheden zijn en in welke periode u ondersteuning nodig heeft. We vragen ook naar verwachtingen, bedrijfscultuur en wat u zoekt in iemand; wat voor extra’s moet de interimmer meebrengen? Deze informatie helpt ons bij het selecteren van de perfecte kandidaat. Gedurende de opdracht houden we contact met zowel opdrachtgever als interimmer. Na afloop evalueren we en regelen we de administratieve en financiële afwikkeling.

Contact

Mocht u op zoek zijn naar een tijdelijke huisvestingsspecialist, dan horen we graag van u.

Monique van der Ende
monique@rentreview.nl
06-53732430

Mariëtte van der Hoeven
mariette@rentreview.nl
06-41824694

Contact

Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla