Gerealiseerde projecten

Onderstaand een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Wij regelen uw huisvesting van A tot Z. Van strategie, (her)onderhandeling, aanhuur, aankoop of verkoop, tot de inrichting van uw nieuwe kantoor.

Momenteel zijn we met nog meer mooie opdrachten bezig, o.a. in Arnhem, Almere, Den Haag, Harderwijk, Eindhoven en Amsterdam.

PartsPoint is een label van onze opdrachtgever Alliance Automotive Services B.V. Ze ondersteunen autobedrijven met trainingen, logistiek, voorraad, marketing, én beschikken over schappen vol kennis, informatie en onderdelen. Ze doen dus veel, en daar is natuurlijk genoeg ruimte voor nodig!   
Het aanbod in het gewenste zoekgebied was schaars, maar toch is het ons gelukt om na lang zoeken een geschikte (en ruime!) locatie te vinden, namelijk het oude hoofdkantoor van Pols Potten in Aalsmeer. Een prachtige locatie met ruimte voor opslag, kantoor, Tech360 voor trainingen maar ook een ‘experience center’ waar een groot deel van de producten, diensten en concepten te zien zal zijn.   
Deze transactie is tot stand gekomen dankzij de plezierige samenwerking Luling BOG.

Wigo4it

GO NEW BABYLON; DE HUISVESTINGSSTRATEGIE
 
Voor Wigo4it hebben we onlangs een uitgebreid en mooi huisvestingsstrategietraject afgerond. Een jaar geleden kwam Wigo4it bij ons met het verzoek hun te adviseren bij hun lange termijn huisvestingsstrategie. Bekend was geworden dat ze binnen afzienbare tijd hun kantoor voor een aantal jaar moesten verlaten vanwege een grootschalige renovatie van het kantoorgebouw. In nauw overleg is een stay or go analyse opgesteld waarbij verschillende (financiële) scenario’s zijn belicht.
Na een uitgebreide zoektocht langs diverse kantoorgebouwen in Den Haag en een intensieve onderhandeling met de huidige verhuurder NS Vastgoed om de huidige huurovereenkomst eerder te beëindigen, heeft dit traject uiteindelijk geleid tot een go naar het kantoorgebouw New Babylon in Den Haag.
 
Dit traject is tot stand gekomen met en dankzij de plezierige samenwerking met de werkgroep huisvesting van Wigo4it, RBM Real Estate en NS Stations.

Partners voor Jeugd

GEZOCHT EN GEVONDEN.
Na een intensief traject is het ons gelukt een mooie nieuwe kantoorlocatie voor Partners voor Jeugd in Lelystad te vinden. We hebben de zoektocht en de huuronderhandelingen begeleid. Hierbij hebben we de samenwerking opgezocht binnen de keten van de jeugdzorg om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van leegstaande kantoren. Wij wensen de medewerkers van de locatie Lelystad, die op deze nieuwe locatie meer ruimte krijgen om het belangrijke werk dat zij verrichten te kunnen uitvoeren, veel werkplezier.

Dank je wel Thomas de Ruiter en Rene Vermeire voor de plezierige en succesvolle samenwerking.

Alliance Automotive

BANDENHOTEL
Wel eens gehoord van een bandenhotel? Wij niet voordat we vorig jaar een samenwerking aan gingen met Alliance Automotive. En nu hebben we dus een locatie gezocht en gevonden voor ze waar binnenkort een bandenhotel geopend gaat worden. In Amstelveen. De autobanden worden bij binnenkomst gewassen en blijven daarna overnachten.

Veel dank aan Zico Hetsen van NES Vastgoed voor de plezierige en succesvolle samenwerking. Op naar de volgende opening!

Alliance Automotive/PartsPoint

In Utrecht en omstreken is maar weinig bedrijfsruimte te vinden. Toch is het ons gelukt om onze klant Alliance Automotive Group Benelux aan een perfecte locatie (van 1.675m2!) te helpen. We hebben de zoektocht en de huuronderhandelingen begeleid. De blije medewerkers van PartsPoint Utrecht verhuizen hierdoor naar een mooie nieuwe locatie in Maarssen.

Slachtofferhulp Nederland

Ook dit eerste half jaar mochten we weer twee mooie huisvestingsopdrachten voor Slachtofferhulp Nederland begeleiden.
Voor Slachtofferhulp Alkmaar hebben we een extra ruimte aangehuurd in de voormalige Ambachtsschool. Een prachtig gebouw uit 1911. De medewerkers krijgen hierdoor nog meer gelegenheid om het bijzondere werk dat zij verrichten te kunnen uitvoeren.
Veel dank aan Mark-Jan Vermeij van Pieter Haverkamp bedrijfsmakelaars voor de plezierige en goede samenwerking.

Slachtofferhulp Nederland

Voor Slachtofferhulp Amsterdam, hebben we de heronderhandeling van hun huidige huurovereenkomst begeleid met als resultaat een nieuwe huurovereenkomst met huurdersvriendelijke voorwaarden en mooie besparingen. Veel dank aan Arno Brinkers van Cocon Vastgoed voor de plezierige en goede samenwerking.

Koninklijke Brill

Omdat het huurcontract binnenkort zou aflopen, moest Koninklijke Brill beslissen over haar
toekomstige huisvestingsstrategie; stay or go? Zoals veel bedrijven liep Brill na de Covid-pandemie tegen het ‘lege kantoor’ probleem aan. RentReview is door Brill aangesteld als adviseur huisvesting om hun stay or go analyse en onderhandelingen te begeleiden. De doorlopen fases zijn: realiseren nieuw werkplekconcept middels enquêtes en workshops, diverse bezichtigingen, test fits, opstellen business case, het totale projectmanagement en de heronderhandelingen. Uieindelijk is ergekozen voor een stay.

Slachtofferhulp Nederland

In 2022 mochten wij twee mooie huisvestingsprojecten voor Slachtofferhulp Nederland begeleiden. Voor de locatie Zutphen hebben wij de zoektocht naar een mooie nieuwe locatie, de onderhandelingen voor een nieuwe huurovereenkomst én de heronderhandeling voor de tijdelijke verlenging van de huidige locatie begeleid.

Slachtofferhulp Nederland

Voor de locatie Zwolle hebben we de verlenging begeleid van de huidige huurovereenkomst.

Purple Digital Storytelling

RentReview heeft Purple Digital Storytelling geadviseerd bij hun stay or go vraagstuk. Uiteindelijk is er gekozen voor een stay én go. We hebben de zoektocht in de regio Amsterdam begeleid en uiteindelijk als uitbreiding van de huidige ruimte, nieuwe kantoorruimte aangehuurd op de 11e verdieping van de Suikersilo in Halfweg. Hiervoor is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met mooie besparingen.

Ebicus

RentReview heeft Ebicus begeleid bij de aanhuur van hun nieuwe kantoor in De Gevangeniskoepel in Haarlem. Na een uitgebreide zoektocht in Haarlem en Amsterdam is er gekozen voor deze unieke historische locatie.

Incentro Amsterdam

Voor Incentro heeft RentReview de aanhuur van hun nieuwe unit én de heronderhandeling van hun huidige unit begeleid in het gebouw Mediahaven in Amsterdam. Hiervoor is een nieuwe huurovereenkomst en een allonge afgesloten tegen huurdersvriendelijke voorwaarden en mooie besparingen. Eind 2022 hebben we wederom Incentro Amsterdam bijgestaan in het aanhuren van nog een extra ruimte op dezelfde verdieping. We hebben hiervoor de onderhandelingen begeleid, een allonge opgesteld en in samenwerking met makelaar van Dijk en ten Cate de ruimte onderverhuurd.

Travix

RentReview heeft Travix International begeleid bij de aanhuur van twee vloeren ter grootte van ca. 2.000 m2 in het UP gebouw in Amsterdam. Na een uitgebreide zoektocht waarbij met name de geboden voorzieningen in en om het gebouw van belang waren heeft Travix gekozen wederom gekozen voor het UP gebouw. Gunstige commerciële en contractuele voorwaarden zijn onderhandeld door RentReview.

LTO Nederland

RentReview heeft voor LTO Nederland de verlenging van de huurovereenkomst voor ca. 465 m2 kantoorruimte in Den Haag onderhandeld. Hiervoor is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten tegen huurdersvriendelijke voorwaarden en mooie besparingen.

ZetaDisplay

RentReview heeft in samenwerking met YourNeedOrganized voor ZetaDisplay de zoektocht en aanhuur begeleid van hun nieuwe hoofdkantoor van ca. 1.060 m2 (incl. bedrijfshal) in Houten. Hiervoor is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten.

Jobsrepublic

RentReview heeft Jobsrepublic geadviseerd bij de aanhuur van de nieuwe kantoorruimte in het voormalig World Fashion Centre in Amsterdam. Het resultaat was een afgewogen huurovereenkomst met voordelige financiële voorwaarden.

Ticketmaster

De hoogte van de servicekosten was aanleiding om in gesprek te treden met de verhuurder. RentReview heeft de huurovereenkomst heronderhandeld waarbij de servicekosten een belangrijk onderwerp waren. Ticketmaster heeft een flexibele duur kunnen afsluiten voor de ca. 800 m2 kantoorruimte in Den Haag.

Talentsoft

RentReview heeft Talentsoft geadviseerd bij de voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst van een deel van de kantoorruimte in Rijswijk. De wederoplevering is begeleid en een voordelige financiële transactie is tot stand gekomen.

Sanquin

RentReview heeft voor Sanquin de nieuwe donorlocatie in Delft aangehuurd. Het Programma van Eisen stelde bijzondere eisen aan de nieuwe locatie, met goed gevolg is de ruimte gevonden aan de Kleveringweg te Delft.

KNCV

RentReview heeft KNCV Tuberculosefonds geadviseerd bij de aanhuur van ca. 800 m2 kantoorruimte in Den Haag. De ruimte is geheel ingericht aangehuurd waarbij gunstige commerciële voorwaarden zijn afgestemd met de verhuurder.

ODWH

RentReview heeft de Omgevingsdienst West Holland geadviseerd bij de aanhuur van 2.400 m2 kantoorruimte aan de Vondellaan te Leiden. Aansluitend is de kantoorruimte geheel verbouwd volgens de wensen van de Omgevingsdienst.

Paragon

RentReview heeft voor Paragon de verlenging van de huurovereenkomst voor ca. 1.195 m² kantoorruimte en 1.775 m² bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn onderhandeld. Hierdoor zijn de operationele kosten gereduceerd en de problemen met het achterstallige onderhoud verholpen.

Holland Rijnland

HollandRijnland

RentReview heeft een verlenging van de huurovereenkomst onderhandeld voor 1.000 m2 kantoorruimte voor Samenwerkingsverband Holland Rijnland. De operationele kosten zijn naar beneden bijgesteld en de verhuurder heeft de klimaatinstallatie weer up to date gemaakt. van nieuwe kantoorruimte ter grootte van 1.600 m2 in het centrum van Den Haag. Na een uitgebreid traject waarbij het Programma van Eisen is opgesteld in samenspraak met de medewerkers heeft RentReview de nieuwe locatie aangehuurd. Een afgewogen huurovereenkomst met gunstige financiële voorwaarden is afgesloten.

VZVZ

Na een uitgebreide marktinventarisatie en vergelijking van alternatieve locaties heeft  RentReview voor VZVZ de huurovereenkomst heronderhandeld. Hierbij zijn gunstige financiële voorwaarden afgestemd en is een SLA opgesteld voor het verhelpen van de storingen. Daarnaast heeft de verhuurder de klimaatinstallatie up to date gemaakt. Vervolgens is de 1.780 m2 kantoorruimte opnieuw ingericht.

Blackboard

Backboard

RentReview heeft Blackboard geadviseerd bij de heronderhandeling van de huurovereenkomst van ca. 900 m2 kantoorruimte in het centrum van Amsterdam. Door de heronderhandeling heeft Blackboard een nieuwe huurovereenkomst afgesloten tegen huurdersvriendelijke voorwaarden. Tevens heeft RentReview de onderhuur begeleid van een deel van de kantoorruimte.

NVAO

RentReview heeft NVAO begeleid in de aanhuur van nieuwe kantoorruimte ter grootte van 1.600 m2 in het centrum van Den Haag. Na een uitgebreid traject waarbij het Programma van Eisen is opgesteld in samenspraak met de medewerkers heeft RentReview de nieuwe locatie aangehuurd. Een afgewogen huurovereenkomst met gunstige financiële voorwaarden is afgesloten.

Gilson

Gilson-1024-683

De naderende expiratiedatum van de huurovereenkomst van Gilson Services was een goed moment de bestaande afspraken opnieuw te bezien. Met als voornaamste doelen het besparen van ruimte en het maken van strakkere afspraken over het beheer. De heronderhandelingen van 275 m2 bedrijfsruimte, 876 m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen zijn met een geslaagd onderhandelingsresultaat – op alle vlakken – als eindresultaat afgerond.

Wij werken voor