Dé onafhankelijke bedrijfsmakelaar met kundigheid en ervaring

RentReview, dé huisvestingsadviseur voor de zakelijke huurder. Wij adviseren en regelen uw huisvesting van A tot Z. Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw vastgoed. Wij zijn 100% onafhankelijk, van belangenverstrengeling is dus nooit sprake.

De zoektocht naar de perfecte zakelijke huisvesting vraagt om een aanpak waarbij de klant en RentReview gezamenlijk optrekken. Zo garanderen we dat de wensen en eisen vanuit expertise en ervaring worden behartigd.

Waar we voor staan

Het belang van onze opdrachtgevers staat voorop, dat is het uitgangspunt van ons werk. RentReview adviseert alleen huurders en/of eigenaar-gebruikers van kantoor- en bedrijfsruimte. Van belangenverstrengeling is dus nooit sprake. We regelen uw huisvesting van A tot Z; van strategie tot de inrichting van uw nieuwe kantoor. Als onafhankelijk bedrijfsmakelaar adviseert RentReview op een creatieve, persoonlijke en deskundige manier over uw bedrijfshuisvesting. We streven naar de totstandkoming van de beste commerciële en contractuele voorwaarden. RentReview zet haar netwerk, kennis en kunde in om uw belangen optimaal te behartigen. Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw vastgoed.

RentReview wat doet RentReview precies

Al meer dan vijftien jaar adviseert Mariëtte van der Hoeven zakelijke huurders op het gebied van (her)huisvesting. Ze is gedreven, creatief en oplossingsgericht en heeft lokale, nationale en internationale klanten geadviseerd op uiteenlopende vlakken: van strategisch huisvestingsadvies tot (her)onderhandelingen van huurovereenkomsten.

Met ingang van 1 november 2020 heeft Monique van der Ende zich aangesloten bij RentReview. Ze heeft jarenlang gewerkt in de reclame-/ communicatiebranche waarvan de laatste tien jaar als directeur van Engels & Partners, agentschap voor bemiddeling in tijdelijke senior communicatiefuncties. Naast de daily business gaat ze haar expertise inzetten voor onze nieuwe dienst RentReview Interim

Huurovereenkomst en huurprijs checken?

Huurt u een pand voor uw bedrijf? Betaalt u wel marktconforme huur?
Laat RentReview vrijblijvend een besparingsanalyse voor u opstellen.

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met RentReview. Niet alleen als het gaat om de uitvoering en de uitkomst van de heronderhandelingen. Ook in de communicatie en het natraject zijn ze echt van toegevoegde waarde gebleken. Bij een volgende gelegenheid doen we dus graag weer een beroep op de expertise van RentReview”           

Barry Kokkelkoren (manager Sales bij Ticketmaster Nederland)

Onze opdrachtgevers

Contact

Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla