Inrichting kantoor

Verbouwing en inrichting van uw kantoor passend bij uw budget en organisatie.  RentReview werkt samen met een vast team van specialisten om u te helpen met de uitvoering van alle verbouwingswerkzaamheden, zowel op tijd als binnen budget.

Verbouwing

Na het vinden van uw nieuwe kantoor of bij de aanpassing van de bestaande inrichting zal er verbouwd moeten worden. Het ontwerp en de realisatie zijn gespecialiseerde en intensieve trajecten. RentReview kan dit voor u regelen, van A tot Z. Wij werken hiervoor met een vast team van specialisten, van een werkplek consultant, een interieur architect tot een interieurbouwer.

Projectmanagement

Ontwerp en uitvoering vergen veel tijd en specialisatie. Samen met u en met de architect zetten wij uw wensen om in een passend ontwerp. Vanuit daar begeleiden en adviseren wij u, van de bouw, tot de inkoop tot de oplevering. De partijen zullen worden aangestuurd op een zo efficiënt mogelijke wijze het project uit te voeren volgens de gemaakte afspraken.

Ontwerp en begroting

Door een integrale aanpak van het proces, zorgen wij ervoor dat onze klant één aanspreekpunt heeft. Een gecombineerde aanpak zorgt er vooral voor dat u niet voor verrassingen komt te staan bij de inbouwwerkzaamheden nádat u een kantoor heeft gehuurd of gekocht. Deze aanpak beperkt uw risico’s en bespaart u tijd én geld.

Ontwerp en realisatie van uw kantooromgeving 

RentReview kan u helpen met het ontwerpen en realiseren van de inrichting van uw huisvesting. Elke organisatie is anders, en zo ook elk kantoor. Welk type werkplekconcept past bij uw organisatie? Bij elk project kijken we bij aanvang goed wat er feitelijk nodig is. RentReview bespaart u tijd en geld en levert u inzicht en transparante afspraken.