RentReview is dé huisvestingsadviseur voor de zakelijke huurder.

Vanuit onze onafhankelijke positie adviseren we onze opdrachtgevers en selecteren en onderhandelen we de beste oplossing. Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw vastgoed. Aangezien we uitsluitend voor huurders/eigenaar gebruikers werken, is van belangenverstrengeling nooit sprake.


Waar staan wij voor?

RentReview wat doet RentReview precies

De adviseur voor iedere vastgoedvraag

Als u RentReview inschakelt bespaart u budget en tijd en heeft u uw commerciële, juridische, technische en ruimtelijke vastgoedadviseur tijdelijk in huis. RentReview is dé adviseur voor iedere vastgoedvraag. De lijnen zijn kort en u heeft één aanspreekpunt. Bij ons geen dikke rapporten maar duidelijke doelstellingen en een persoonlijke aanpak.

Jarenlange ervaring en persoonlijke benadering

Al meer dan 15 jaar adviseert RentReview zakelijke huurders van kantoor- en bedrijfsruimte waarbij ieder project uniek is. De wensen en behoeften van onze opdrachtgevers worden vertaald naar een concrete aanpak van uw huisvestingsvraag. De zoektocht naar de perfecte zakelijke huisvesting vraagt om een aanpak waarbij de klant en RentReview gezamenlijk optrekken. Zo garanderen we dat de wensen en eisen vanuit expertise en ervaring en op een persoonlijke wijze worden behartigd.

100% onafhankelijk

RentReview adviseert alleen huurders en/of eigenaar-gebruikers van zakelijk vastgoed (kantoor- en bedrijfsruimte). Het belang van onze opdrachtgevers staat voorop, dat is het uitgangspunt van ons werk. Van belangen-verstrengeling is dus nooit sprake.


Wie zijn wij?

Mariëtte van der Hoeven 

Sinds 15 jaar adviseert Mariëtte zakelijke huurders op het gebied van (her)huisvesting. Ze is gedreven, creatief en oplossingsgericht. Deze kwaliteiten uiten zich in jarenlange relaties met opdrachtgevers die steeds terugkomen. Ze heeft lokale, nationale en internationale klanten geadviseerd op uiteenlopende vlakken: van strategisch huisvestingsadvies tot (her)onderhandelingen van huurovereenkomsten. In 1999 is Mariëtte haar carrière gestart bij Ahrend als projectmanager en aansluitend was zij werkzaam als Senior Consultant Real Estate Services bij AOS Studley. Sinds 2012 is Mariëtte actief geweest als directeur van Cresa vanuit de vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Vanaf 2020 heeft Mariëtte RentReview weer teruggebracht op de markt om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen.

Monique van der Ende

Met ingang van 1 november 2020 heeft Monique zich aangesloten bij RentReview. Ze heeft jarenlang gewerkt in de reclame/communicatiebranche waarvan de laatste 10 jaar als directeur van Engels & Partners, agentschap voor bemiddeling in tijdelijke senior communicatiefuncties.

Naast de daily business gaat ze haar expertise inzetten voor onze nieuwe dienst RentReview Interim; bemiddeling in tijdelijke functies op het gebied van zakelijke huisvesting.  Zoals manager vastgoed, huisvestingsadviseur, verhuismanager, workspace-consultant en adviseur strategische huisvesting. Ben je (of ken je) een interimmer met één van deze expertises, dan horen we natuurlijk graag van je.


RentReview werkt met een vast team van specialisten, van een vastgoed jurist tot een interieur architect. De procesmanager zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment in het proces worden ingezet.


‘In de selectie van ons nieuwe kantoor locatie in Den Haag zochten we professionele advisering voor de selectie van het gebouw en het onderhandelingsproces. RentReview heeft ons hierbij op een prettige, betrouwbare en kundige wijze bijgestaan. We werden te allen tijde goed en snel geïnformeerd en begeleid in de vervolgstappen. De goede kennis van de markt en de onafhankelijke positie heeft bijgedragen tot de juiste keuzes voor onze organisatie. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren waarbij onze belangen als huurder goed zijn vertegenwoordigd.’

Katja Brenninkmeijer, Head of Human Resource Management/Coördinator Country Offices KNCV Tuberculosis Foundation

Contact

Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla