|

PartsPoint

Van Potten naar… PartsPoint!

In de video zie je een nu nog lege bedrijfsruimte, maar over een aantal weken zal PartsPoint zijn intrede nemen. PartsPoint is een label van onze opdrachtgever Alliance Automotive Services B.V. Ze ondersteunen autobedrijven met trainingen, logistiek, voorraad, marketing, én beschikken over schappen vol kennis, informatie en onderdelen. Ze doen dus veel, en daar is natuurlijk genoeg ruimte voor nodig!

Het aanbod in het gewenste zoekgebied was schaars, maar toch is het ons gelukt om na lang zoeken een geschikte (en ruime!) locatie te vinden, namelijk het oude hoofdkantoor van Pols Potten in Aalsmeer. Een prachtige locatie met ruimte voor opslag, kantoor, Tech360 voor trainingen maar ook een ‘experience center’ waar een groot deel van de producten, diensten en concepten te zien zal zijn.

Deze transactie is tot stand gekomen dankzij de plezierige samenwerking met Jon van Luling en Robbert Starink van Luling & de familie Van der Meulen (Ingrid en Arno).

Veel dank wederom aan Alliance Automotive Services B.V voor deze mooie én leuke opdracht. Het is altijd een plezier om met jullie samen te werken.

Vergelijkbare berichten