Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar,
hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et
ante tincidunt tempus.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

RentReview heeft Blackboard geadviseerd bij de heronderhandeling van de huurovereenkomst van ca. 900 m2 kantoorruimte in het centrum van Amsterdam. Door de heronderhandeling heeft Blackboard een nieuwe huurovereenkomst afgesloten tegen huurdersvriendelijke voorwaarden. Tevens heeft RentReview de onderhuur begeleid van een deel van de kantoorruimte.

RentReview heeft NVAO begeleid in de aanhuur van nieuwe kantoorruimte ter grootte van 1.600 m2 in het centrum van Den Haag. Na een uitgebreid traject waarbij het Programma van Eisen is opgesteld in samenspraak met de medewerkers heeft RentReview de nieuwe locatie aangehuurd. Een afgewogen huurovereenkomst met gunstige financiële voorwaarden is afgesloten.

De naderende expiratiedatum van de huurovereenkomst van Gilson Services was een goed moment de bestaande afspraken opnieuw te bezien. Met als voornaamste doelen het besparen van ruimte en het maken van strakkere afspraken over het beheer. De heronderhandelingen van 275 m2 bedrijfsruimte, 876 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen zijn met een geslaagd onderhandelingsresultaat – op alle vlakken – als eindresultaat afgerond.

RentReview heeft een verlenging van de huurovereenkomst onderhandeld voor 1.000 m2 kantoorruimte voor Samenwerkingsverband Holland Rijnland. De operationele kosten zijn naar beneden bijgesteld en de verhuurder heeft de klimaatinstallatie weer up to date gemaakt.

RentReview heeft voor Paragon de verlenging van de huurovereenkomst voor ca. 1.195 m² kantoorruimte en 1.775 m² bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn onderhandeld. Hierdoor zijn de operationele kosten gereduceerd en de problemen met het achterstallige onderhoud verholpen.

Na een uitgebreide marktinventarisatie en vergelijking van alternatieve locaties heeft  RentReview voor VZVZ de huurovereenkomst heronderhandeld. Hierbij zijn gunstige financiële voorwaarden afgestemd en is een SLA opgesteld voor het verhelpen van de storingen. Daarnaast heeft de verhuurder de klimaatinstallatie up to date gemaakt. Vervolgens is de 1.780 m2 kantoorruimte opnieuw ingericht.

RentReview heeft voor Sanquin de nieuwe donorlocatie in Delft aangehuurd. Het Programma van Eisen stelde bijzondere eisen aan de nieuwe locatie, met goed gevolg is de ruimte gevonden aan de Kleveringweg te Delft.

RentReview heeft KNCV Tuberculosefonds geadviseerd bij de aanhuur van ca. 800 m2 kantoorruimte in Den Haag. De ruimte is geheel ingericht aangehuurd waarbij gunstige commerciële voorwaarden zijn afgestemd met de verhuurder

RentReview heeft de Omgevingsdienst West Holland geadviseerd bij de aanhuur van 2.400 m2 kantoorruimte aan de Vondellaan te Leiden. Aansluitend is de kantoorruimte geheel verbouwd volgens de wensen van de Omgevingsdienst.

De hoogte van de servicekosten was aanleiding om in gesprek te treden met de verhuurder. RentReview heeft de huurovereenkomst heronderhandeld waarbij de servicekosten een belangrijk onderwerp waren. Ticketmaster heeft een flexibele duur kunne afsluiten voor de ca. 800 m2 kantoorruimte in Den Haag.

RentReview heeft Jobsrepublic geadviseerd bij de aanhuur van de nieuwe kantoorruimte in het voormalig World Fashion Centre in Amsterdam. Het resultaat was een afgewogen huurovereenkomst met voordelige financiële voorwaarden.

RentReview heeft Talentsoft geadviseerd bij de voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst van een deel van de kantoorruimte in Rijswijk. De wederoplevering is begeleid en een voordelige financiële transactie is tot stand gekomen.

RentReview heeft Travix International begeleid bij de aanhuur van twee vloeren ter grootte van ca. 2.000 m2 in het Piet Hein gebouw in Amsterdam. Na een uitgebreide zoektocht waarbij met name de geboden voorzieningen in en om het gebouw van belang waren heeft Travix gekozen wederom gekozen voor het Piet Hein gebouw. Gunstige commerciële en contractuele voorwaarden zijn onderhandeld door RentReview.

Contact

Copyright RentReview 2021 | Designed, developed and powered by Noombla