|

RentReview Interim, uw partner voor tijdelijke huisvestingsspecialisten.

Meet RentReview Interim. We zijn nu een half jaar live en hebben een mooi bestand van interim managers opgebouwd en onze eerste aanvragen mogen ontvangen. Hierbij een korte update waar wij voor staan.

RentReview Interim is onderdeel van RentReview, dé onafhankelijke huisvestingsadviseur voor de zakelijke huurder, sinds 2010.

Wat doen we? Het uitstekend matchen van opdrachtgever en interim manager voor tijdelijke functies. We onderhouden intensief persoonlijk contact en we spelen een actieve rol in de relatie tussen onze interim managers en onze opdrachtgevers. RentReview Interim levert ervaren interim managers met de expertises huisvesting, vastgoed, facility management en techniek. Voor een verhuistraject, de ontwikkeling van het nieuwe werkplek concept en de bijbehorende verbouwing van de kantoorruimte hebben we de expertise in huis. U kunt denken aan tijdelijke functies zoals onder andere manager vastgoed, huisvestingsadviseur, projectmanager verhuizing, werkplekconsultant en adviseur strategische huisvesting.

Wanneer een interim manager? Kwaliteit, continuïteit, efficiency en flexibiliteit, dat is waar het allemaal om draait. En daar heb je de inzet van goede mensen  voor nodig. Bijvoorbeeld bij tijdelijke over of onder belasting, de opstart van een specifiek project, een zwanger- of ouderschapsverlof of het opvullen van het gat dat ontstaat tussen het weggaan van een vaste kracht en het starten van een nieuwe kracht.

Waarom RentReview Interim? Wij staan voor professionele, persoonlijke en vooral tijdbesparende dienstverlening. We gaan altijd voor de beste match en werken op een integere en transparante wijze. En we gaan altijd voor de lange termijn relatie; u kunt er dan ook op vertrouwen dat we alleen geschikte kandidaten aan u voorstellen. Bovendien bespaart u zich de gebruikelijke administratieve rompslomp en profiteert u van transparante afspraken ten aanzien van contracten, afhandeling en tarieven.

Onze werkwijze. In een eerste gesprek vragen wij meer dan alleen wat de werkzaamheden zijn en in welke periode u ondersteuning nodig heeft. We vragen ook naar verwachtingen, bedrijfscultuur en wat u zoekt in iemand; wat voor extra’s moet de interim manager meebrengen? Deze informatie helpt ons bij het selecteren van de perfecte kandidaat. Gedurende de opdracht houden we contact met zowel opdrachtgever als interim manager. Na afloop evalueren we en regelen we de administratieve en financiële afwikkeling.

Ook op zoek naar die ene perfecte kandidaat? Een telefoontje of mailtje naar ons is voldoende. Heel graag plannen we een online meet met u in om ‘live’ onze dienst aan u te presenteren. Een gezicht zegt altijd meer dan een aantal woorden. We worden graag uw partner als het gaat om tijdelijke functies op het gebied van huisvesting/vastgoed.

Wie wij zijn. RentReview matcht organisaties én gebouwen voor huurders en eigenaar-gebruikers van zakelijk vastgoed. We adviseren op een creatieve, persoonlijke en deskundige manier over bedrijfshuisvesting. Het belang van onze opdrachtgevers staat daarbij altijd voorop. En omdat we 100% onafhankelijk opereren kan er dus nooit sprake zijn van belangenverstrengeling. Als u ons inschakelt bespaart u budget én tijd en heeft u uw huisvestingsadviseur tijdelijk in huis. De lijnen zijn kort en u heeft één aanspreekpunt. Bij ons geen dikke rapporten maar duidelijke doelstellingen en een persoonlijke aanpak.

Monique van der Ende  
06-53732430 
monique@rentreview.nl  

Mariëtte van der Hoeven
06-41824694  
mariette@rentreview.nl

Vergelijkbare berichten