|

Verhuisd naar Pand Noord.

Ons eigen Stay or Go traject.

De afgelopen maanden hebben we ons eigen Stay or Go traject doorlopen. De voor- en tegens van ons vorige kantoor in het Olympisch Stadion afgezet tegen een verhuizing naar Amsterdam-Noord. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een GO naar PAND NOORD. Een fijne, inspirerende en bruisende werkomgeving. En, niet onbelangrijk, ze hebben heerlijke koffie. Ook aan het nadenken over een Stay or Go traject voor uw huisvesting? Laat het ons weten, wij adviseren en helpen u hier graag bij. Of kom langs in Pand Noord, u bent van harte welkom.

Stay or go. Hoe is uw huidige huurovereenkomst opgesteld? Loopt deze nog een aantal jaar, is er een break mogelijkheid of komt de einddatum al in zicht? Wij scannen geheel vrijblijvend uw huurovereenkomst en bespreken daarna met u de diverse scenario’s. 

Bent u ook benieuwd wat uw concrete mogelijkheden zijn? Wij gaan graag vrijblijvend het online gesprek met u aan om te bespreken of én waarbij wij u kunnen helpen. Vanzelfsprekend met daarna een advies gebaseerd op uw kantoorsituatie. Een bericht naar een van onze e-mail adressen is voldoende. We horen graag van u.

Monique van der Ende  
06-53732430 
monique@rentreview.nl  

Mariëtte van der Hoeven
06-41824694  
mariette@rentreview.nl

Vergelijkbare berichten