RentReview heeft in samenwerking met Sebastiaan Vierkant van Alea Company een workshop ontwikkeld die organisaties verder kan helpen hoe hybride werken kansen biedt voor de organisatie. Vanuit het perspectief van werk kunnen we gerust stellen dat de pandemie onze kijk op de manier van werken structureel veranderd heeft. Hoe gaan organisaties zich verhouden tot deze nieuwe werkelijkheid? Wat wordt de functie van het kantoor; ontmoeten, overleggen, communiceren, geconcentreerd en/of projectmatig werken? En hoe gaan we het dan kantoor inrichten? Onze visie is dat de antwoorden hierop verborgen zitten in de organisatie zelf.

Graag nemen wij u tijdens deze workshop mee op reis om antwoorden op deze vragen te vinden. De workshop bestaat uit 3 onderdelen: Werkplek strategie, bordspel huisvesting en ontwerp het toekomstige kantoor. De volgorde van strategie, drijfveren en eisen met daaruit voortvloeiend een ontwerp levert het optimale resultaat. We verzorgen deze workshop samen met Sebastiaan Vierkant, een expert op het vlak van werkplek consultancy en realisatie nieuwe werkplek concepten.

Een druk en interessant programma van zo’n 2 uur dat het denkproces van uw organisatie richting kan geven bij de implementatie van de strategie.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van der Hoeven mariette@rentreview.nl of Sebastiaan Vierkant s.vierkant@aleacompany.nl