RentReview, dé zakelijke huisvestingsadviseur

RentReview, dé huisvestingsadviseur voor de zakelijke huurder

Wij adviseren en regelen uw huisvesting van A tot Z.
Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw huisvesting.
Wij hebben één belang en dat is het belang van de huurder.
Wij doen dat 100% onafhankelijk en 100% betrouwbaar. Van belangenverstrengeling is dus nooit sprake.

. Onze f

Ons aanbod

Aanhuurmakelaar

Wij begeleiden bedrijven bij het aanhuren van een nieuwe locatie en bij de onderhandeling van de beste transactie. Voor de aankoop van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte volgen we hetzelfde gestructureerde proces als bij het aanhuren van bedrijfsruimte.

Stay or Go analyse

Nadert uw huurcontract de opzeg- of einddatum? Wij adviseren u bij het verlengen tegen verbeterde voorwaarden of verhuizen naar een nieuwe locatie. Ook kunt u bij ons uw huurovereenkomst vrijblijvend laten checken. Betaalt u nog wel een marktconforme huur, valt er wellicht meer te besparen. Wij stellen vrijblijvend een besparingsanalyse voor u op.

Programma van Eisen

Wij brengen uw wensen in kaart middels een Programma van Eisen. Hierin worden zaken als benodigde oppervlakte, bereikbaarheid, uitstraling, functionele en financiële eisen vastgesteld.

RentReview PLUS

RentReview PLUS is het samenwerkingsverband van RentReview. Afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgever werken wij samen met een van de experts uit ons netwerk.

Analyse servicekosten

De servicekosten vormen een steeds groter onderdeel van huurovereenkomsten. Bij het afsluiten is het van belang hier duidelijke afspraken over te maken.

Afstoten vastgoed

Wij helpen u ook bij het afstoten van overtollige meters, zodat risico’s worden verminderd en kosten zullen dalen.


Succesvolle samenwerking RentReview PLUS en Koninklijke Brill.

Voor Koninklijke Brill hebben we de afgelopen maanden hun stay or go traject mogen begeleiden. Uiteindelijk is er gekozen voor een stay. Gedurende het project hebben we de samenwerking opgezocht binnen ons RentReview PLUS netwerk met Sebastiaan Vierkant van Alea Company voor het ontwikkelen van het nieuwe kantoorconcept. En met BenR Adviseurs voor Duurzaamheid BV; zij hebben ons geadviseerd bij de beoordeling van de verschillende gebouwen conform de Sustainable Development Goals. Verder zullen ze Brill adviseren bij het opstellen van een plan van aanpak voor het verduurzamen van het huidige kantoorgebouw. Een zeer interessante en plezierige samenwerking die geleid heeft tot een succesvolle afronding van deze opdracht.

Zie hier voor onze andere successen!

Bedrijfsruimte Alliance Automotive

BANDENHOTEL
Wel eens gehoord van een bandenhotel? Wij niet in ieder geval voordat we vorig jaar een samenwerking aan gingen met Alliance Automotive. Alliance Automotive is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. En nu hebben we dus een locatie gezocht en gevonden voor ze waar binnenkort een bandenhotel geopend gaat worden. In Amstelveen. De autobanden worden bij binnenkomst gewassen en blijven daarna overnachten. Hoe leuk!
 
Veel dank wederom aan Alliance Automotive Group Benelux en NES Vastgoed voor de plezierige en succesvolle samenwerking. Op naar de volgende opening!

Zie hier voor onze andere successen!

Workshop hybride werken

RentReview heeft in samenwerking met Sebastiaan Vierkant van Alea Company een workshop ontwikkeld die organisaties verder kan helpen hoe hybride werken kansen biedt voor de organisatie. Wat wordt de functie van het kantoor; ontmoeten, overleggen, communiceren, geconcentreerd en/of projectmatig werken? En hoe gaan we het dan kantoor inrichten? Onze visie is dat de antwoorden hierop verborgen zitten in de organisatie zelf. Een druk en interessant programma van zo’n 2 uur dat het denkproces van uw organisatie richting kan geven bij de implementatie van de strategie

Lees meer over deze workshop


Foto Mariette van der Hoeven

Mariëtte van der Hoeven

Monique van der Ende

Wij werken voor