Inrichting kantoor

Verbouwing en inrichting van uw kantoor passend bij uw budget en organisatie.  RentReview werkt samen met een vast team van specialisten om u te helpen met de uitvoering van alle verbouwingswerkzaamheden, zowel op tijd als binnen budget.

Verbouwing

D Na het vinden van uw nieuwe kantoor of bij de aanpassing van de bestaande inrichting zal er verbouwd moeten worden. Het ontwerp en de realisatie zijn gespecialiseerde en intensieve trajecten. RentReview kan dit voor u regelen, van A tot Z. Wij werken hiervoor met een vast team van specialisten, van een werkplek consultant, een interieur architect tot een interieur bouwer. 

Projectmanagement

Ontwerp en uitvoering vergen veel tijd en specialisatie. Samen met u en met de architect zetten wij uw wensen om in een passend ontwerp. Vanuit daar begeleiden en adviseren wij u, van de bouw, tot de inkoop tot de oplevering. De partijen zullen worden aangestuurd op een zo efficiënt mogelijke wijze het project uit te voeren volgens de gemaakte afspraken.

Ontwerp en begroting

Door een integrale aanpak van het proces, zorgen wij ervoor dat onze klant één aanspreekpunt heeft. Een gecombineerde aanpak zorgt er vooral voor dat u niet voor verrassingen komt te staan bij de inbouwwerkzaamheden nádat u een kantoor heeft gehuurd of gekocht. Deze aanpak beperkt uw risico’s en bespaart u tijd én geld.

Ontwerp en realisatie van uw kantooromgeving 

RentReview kan u helpen met het ontwerpen en realiseren van de inrichting van uw huisvesting. Elke organisatie is anders, en zo ook elk kantoor. Welk type werkplekconcept past bij uw organisatie? Bij elk project kijken we bij aanvang goed wat er feitelijk nodig is. RentReview bespaart u tijd en geld en levert u inzicht en transparante afspraken.

'Ik heb RentReview ervaren als een zeer kundige partner bij de begeleiding van aanhuur en verlenging van huur voor Incentro. Ze doen dit op een fijne persoonlijke manier en zijn betrokken van de start tot de afronding. Wij zijn wederom een prachtig nieuw thuis rijker als bedrijf!‘

-Managing Director Digital Experience Incentro 

Met RentReview haal je professionele en oplossingsgerichte support in huis bij je speurtocht naar of onderhandeling over een nieuw kantoor. RentReview gaat door tot de laatste punt, zorgt voor een complete en zeer goede deal. Ze ronden alle minder leuke - want administratieve - zaken perfect af, ook na het vinden van een kantoor. De communicatie is lekker snel, korte lijnen én duidelijk. Ook deze derde keer stelden zij niet teleur.

 – Travix International