RentReview PLUS

RentReview PLUS is het samenwerkingsverband van RentReview. Afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgever werken wij samen met een van onze externe partners.

Wij kunnen binnen onze opdracht snel opschalen als een bepaalde expertise nodig is die wij zelf niet hebben. Onderstaand een uiteenzetting van deze adviseurs waar wij al jarenlang mee samenwerken. Allen hebben hun sporen ruim verdiend op hun eigen vakgebied.

Werkplekconcept

De manier van werken na de corona pandemie is veranderd. Waar voorheen het werk voornamelijk fysiek op kantoor plaatsvond, is dit verschoven naar een hybride manier van werken. Collega’s werken vanuit kantoor, huis of elders en zijn bij vergaderingen zowel fysiek als digitaal aanwezig. Dit heeft impact op de manier van samenwerken, binding met de organisatie/collega’s en op het gebruik van de werkomgeving op kantoor. Dat maakt dat veel organisaties nadenken over de manier van werken en een werkplekconcept ontwikkelen waarin medewerkers optimaal worden ondersteund en waarin afspraken worden gemaakt over de manier van (samen)werken. Het opstellen en implementeren van een werkplekconcept bestaat uit verschillende fases. 

Verandermanagement hybride werken

De corona pandemie heeft veel impact op de manier van werken van uw medewerkers en het gebruik van het kantoor. Hoe verloopt de weg naar hybride werken en wat doet dat met uw medewerkers en kantoor? Dit traject betreft een ontwikkel/veranderproces met vele stakeholders en (niet altijd beïnvloedbare) omgevingsfactoren. Wij werken samen met specialisten op dit gebied.

Interieurarchitect

Voor het maken van een interieurplan ten behoeve van uw nieuwe kantoor of een upgrade aan het huidige kantoor werken wij samen met interieurarchitecten. Zij kunnen uw gedachten uitwerken naar een moodboard, 2d tekeningen en 3d beelden waarin gevisualiseerd wordt hoe de locatie eruit komt te zien incl. kleuren en materialen.

Projectmanagement

Nadat er een keuze gemaakt is voor de locatie van uw kantoor of wellicht de huurovereenkomst verlengd is is het mogelijk tijd voor een aanpassing aan de gehuurde ruimte. Wij werken hiervoor met een projectmanagementbureau die de plannen van een architect kan verwezenlijken als het gaat om de regelgeving, installaties, vaste en losse inrichting. Wij vertellen u er graag meer over.

Servicekosten analyse

Bij veel huurders van kantoorruimtes zitten onduidelijkheden in de afrekeningen van de servicekosten. De bedragen voor teveel berekende servicekosten kunnen hoog oplopen. Voor u als huurder die soms tot 5 jaar of langer huurt kan het gaan om substantiële bedragen. Het is belangrijk om na te gaan of u betaalt voor services die niet worden geleverd als ook hoe de afrekening is opgesteld. Met onze analyse krijgt u direct inzicht in de mogelijke besparingen. 

Facilitaire zaken

Binnen ons netwerk werken wij samen met zelfstandigen op het gebied van facilitair management, medior en senior niveau. Heeft u tijdelijk behoefte aan een extra medewerker of de vervanging van een vaste medewerker? Dat kan. 

Duurzaamheidsvraagstuk

Heeft u vragen over de verduurzaming van uw kantoor. Of staat u wellicht op het punt om de huurovereenkomst te verlengen. En wilt u meer weten over de huidige duurzame status van uw kantoor. Dan werken wij samen met een duurzaamheidsexpert. Iemand die uw kantoor kan doorlichten en een leesbare analyse kan maken van hetgeen er op dat gebied verbeterd kan worden aan en in het gebouw. Wij vertellen u er graag meer over.

'Ik heb RentReview ervaren als een zeer kundige partner bij de begeleiding van aanhuur en verlenging van huur voor Incentro. Ze doen dit op een fijne persoonlijke manier en zijn betrokken van de start tot de afronding. Wij zijn wederom een prachtig nieuw thuis rijker als bedrijf!‘

-Managing Director Digital Experience Incentro 

Met RentReview haal je professionele en oplossingsgerichte support in huis bij je speurtocht naar of onderhandeling over een nieuw kantoor. RentReview gaat door tot de laatste punt, zorgt voor een complete en zeer goede deal. Ze ronden alle minder leuke - want administratieve - zaken perfect af, ook na het vinden van een kantoor. De communicatie is lekker snel, korte lijnen én duidelijk. Ook deze derde keer stelden zij niet teleur.

 – Travix International