Huisvestingsadvies

Aanhuurmakelaar

Het zoeken naar het ideale kantoor vraagt om een juiste voorbereiding en een gestructureerde aanpak. Het programma van eisen is de eerste stap, waar dient uw huisvesting aan te voldoen en vervolgens brengen we de gehele markt in kaart. Welke opties zijn er nu beschikbaar en welke in de toekomst. We begeleiden het gehele traject van selectie, bezichtigen, de commerciële onderhandelingen tot aan de oplevering. We focussen ons op de optimale transactie en de beste huurovereenkomst. Als u ons inschakelt bespaart u budget én tijd en heeft u uw huisvestingsadviseur tijdelijk in huis.

Heronderhandeling huurovereenkomst

Als uw huurovereenkomst afloopt loont het zeer de moeite om uw huidige condities & voorwaarden van uw zakelijke huurcontract tegen het licht te houden. Een heronderhandeling van uw huurovereenkomst leidt tot kostenbesparingen op de korte en op de lange termijn. Tevens is dat het moment dat u ook verbeteringen in huurvoorwaarden kan afstemmen, zoals looptijd, bijzondere bepalingen en flexibiliteit.

Check huurovereenkomst & besparingsanalyse

Het loont altijd om uw huurovereenkomst kritisch tegen het licht te houden. Grote kans dat er structurele kostenbesparingen én contractuele verbeteringen zijn te realiseren. De onderhandeling of verlenging van uw huurovereenkomst is alleen succesvol met de juiste voorbereiding en de juiste aanpak. RentReview begeleidt u deskundig door het gehele proces.

Analyse Stay or Go

Een Stay or Go analyse geeft inzicht in het best passende scenario. Een onderbouwd antwoord op de vraag of je nog op de beste locatie zit aan de beste voorwaarden. Door middel van een onderzoek wordt deze vraag beantwoord. Kostenbesparingen en een passend huurcontract voor de huidige of een nieuwe locatie zal het resultaat. De huisvesting en de huurovereenkomst sluit weer aan bij de toekomstplannen van uw organisatie.stenbesparingen op de korte en op de lange termijn. Tevens is dat het moment dat u ook verbeteringen in huurvoorwaarden kan afstemmen, zoals looptijd, bijzondere bepalingen en flexibiliteit.

Afstoten vastgoed

Onze jarenlange ervaring als huisvestingsadviseur / bedrijfsmakelaar en het werken voor huurders heeft ons waardevol inzicht gegeven in het afstoten van bedrijfsruimte. Als u ruimte over heeft, niet meer gebruikt of een kantoor niet meer wenst te huren ontwerpen wij afhankelijk van de specifieke situatie, een op maat gemaakte afstootstrategie. Dit kan betekenen dat wij zelf de onderhandelingen voeren of dat wij makelaars selecteren en contracteren voor bijvoorbeeld onderverhuur. Bij deze laatste zullen wij altijd zelf de regie in handen houden.

Aankoop vastgoed

Voor de aankoop van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte volgen we hetzelfde gestructureerde proces als bij het aanhuren van bedrijfsruimte. RentReview onderzoekt alle relevante gegevens die essentieel zijn bij het aangaan van belangrijke financiële verplichtingen. Wij verzamelen en analyseren alle informatie op juridisch, fiscaal en technisch gebied en begeleiden u door het gehele proces, van technische due dilligence, taxatie tot onderhandelingen en oplevering.

Analyse kantorenportefeuille

Huurders van meerdere kantoren kunnen wij overzicht en inzicht bieden in hun gehele vastgoedportefeuille, zowel huur als eigendom. Mogelijke besparingen in huurprijs en contractuele verbeteringen worden inzichtelijk gemaakt. Wij houden van duidelijke adviezen waarbij we luisteren naar uw uitdagingen en vragen en waarbij we gebruik maken van ons inzicht in de vastgoedmarkt. 

Persoonlijke aanpak

Ons advies wordt gekenmerkt door een persoonlijke creatieve aanpak waarbij de klant altijd centraal staat. Een complex vraagstuk wordt pragmatisch ingevuld. Zo garanderen we dat de wensen en eisen worden vertaald naar een oplossing die voor u werkt. Bij ons staat uw belang voorop.

'Ik heb RentReview ervaren als een zeer kundige partner bij de begeleiding van aanhuur en verlenging van huur voor Incentro. Ze doen dit op een fijne persoonlijke manier en zijn betrokken van de start tot de afronding. Wij zijn wederom een prachtig nieuw thuis rijker als bedrijf!‘

-Managing Director Digital Experience Incentro 

Met RentReview haal je professionele en oplossingsgerichte support in huis bij je speurtocht naar of onderhandeling over een nieuw kantoor. RentReview gaat door tot de laatste punt, zorgt voor een complete en zeer goede deal. Ze ronden alle minder leuke - want administratieve - zaken perfect af, ook na het vinden van een kantoor. De communicatie is lekker snel, korte lijnen én duidelijk. Ook deze derde keer stelden zij niet teleur.

 – Travix International