RentReview is dé huisvestingsadviseur voor de zakelijke huurder.

Vanuit onze onafhankelijke positie adviseren wij onze opdrachtgevers en selecteren en onderhandel we de beste oplossing. Onze focus ligt op de perfecte match tussen uw organisatie en uw huisvesting.

Mariette

Mariëtte van der Hoeven

Sinds 15 jaar adviseert Mariëtte zakelijke huurders op het gebied van (her)huisvesting. Ze is gedreven, creatief en oplossingsgericht. Deze kwaliteiten uiten zich in jarenlange relaties met opdrachtgevers die steeds terugkomen. Ze heeft lokale, nationale en internationale klanten geadviseerd op uiteenlopende vlakken: van strategisch huisvestingsadvies tot (her)onderhandelingen van huurovereenkomsten.

In 1999 is Mariëtte haar carrière gestart bij Ahrend als projectmanager en aansluitend was zij werkzaam als Senior Consultant Real Estate Services bij AOS Studley. Sinds 2012 is Mariëtte actief geweest als directeur van Cresa vanuit de vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Vanaf 2020 heeft Mariëtte RentReview weer teruggebracht op de markt om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen.

Mariette

Monique van der Ende

Na haar opleiding is Monique gaan werken in de reklame-/communicatiebranche. Hier heeft ze meer dan
10 jaar gewerkt in een zakelijke functie. Hierna heeft zij zich gespecialiseerd in het bemiddelen van zelfstandig ondernemers in de communicatiebranche. Dit deed zij meer dan 15 jaar bij Engels Partners, pionier op het gebied van bemiddeling in tijdelijke senior communicatiefuncties, waarvan de
laatste 10 jaar als directeur.

Sinds eind 2020 heeft Monique zich aangesloten bij RentReview. Naast de daily business is zij binnen RentReview verantwoordelijk voor RentReview Plus . Monique adviseert een aantal van onze klanten met landelijke dekking, zoals Partners voor Jeugd en Alliance Automotive Group . Haar aanpak wordt gekenmerkt door een vriendelijke en directe benadering van haar projecten. Ze legt sterke relaties met haar klanten en leidt projecten met zorgvuldigheid en deskundigheid. Monique staat bekend om haar professionaliteit, sociale vaardigheden en probleemoplossend vermogen, altijd strevend naar het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Dit alles doet ze met een enthousiaste en positieve houding.