RentReview Plus

RentReview PLUS is het samenwerkingsverband van RentReview. Afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgever werken wij samen met een van onze externe partners. 

Werkplekconcept

De manier van werken na de corona pandemie is veranderd. Waar voorheen het werk voornamelijk fysiek op kantoor plaatsvond, is dit verschoven naar een hybride manier van werken. Collega’s werken vanuit kantoor, huis of elders en zijn bij vergaderingen zowel fysiek als digitaal aanwezig. Dit heeft impact op de manier van samenwerken, binding met de organisatie/collega’s en op het gebruik van de werkomgeving op kantoor. Dat maakt dat veel organisaties nadenken over de manier van werken en een werkplekconcept ontwikkelen waarin medewerkers optimaal worden ondersteund en waarin afspraken worden gemaakt over de manier van (samen)werken. Het opstellen en implementeren van een werkplekconcept bestaat uit verschillende fases. Wij vertellen u er graag meer over.

Interieurarchitect

Voor het maken van een interieurplan ten behoeve van uw nieuwe kantoor of een upgrade aan het huidige kantoor werken wij samen met interieurarchitecten. Zij kunnen uw gedachten uitwerken naar een moodboard, 2d tekeningen en 3d beelden waarin gevisualiseerd wordt hoe de locatie eruit komt te zien incl. kleuren en materialen. Wij vertellen u er graag meer over.

'Ik heb RentReview ervaren als een zeer kundige partner bij de begeleiding van aanhuur en verlenging van huur voor Incentro. Ze doen dit op een fijne persoonlijke manier en zijn betrokken van de start tot de afronding. Wij zijn wederom een prachtig nieuw thuis rijker als bedrijf!‘

-Managing Director Digital Experience Incentro 

Met RentReview haal je professionele en oplossingsgerichte support in huis bij je speurtocht naar of onderhandeling over een nieuw kantoor. RentReview gaat door tot de laatste punt, zorgt voor een complete en zeer goede deal. Ze ronden alle minder leuke - want administratieve - zaken perfect af, ook na het vinden van een kantoor. De communicatie is lekker snel, korte lijnen én duidelijk. Ook deze derde keer stelden zij niet teleur.

 – Travix International